EBERSON HAARTRANSPLANTATIE KLINIEK

Dé Specialist in FUE Haartransplantaties.


Blog en nieuws|Eberson Hair Clinic

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws, tips en trends
op het gebied van haartransplantatie, haaruitval en haaronderzoeken.

Eberson zomervakantie sluiting

Zomer vakantie sluiting

  • 2024-07-15

Kliniek tijdelijk gesloten voor aankomende zomervakantie van 15 juli tot 19 augustus.

Eberson hairclinic

Met een (niet) medische behandeling haaruitval en kaalheid tegengaan

Er bestaan tegenwoordig talrijke behandelmethoden om haaruitval en haarverlies te verminderen en om kaalheid te behandelen. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen medische en operatieve behandelingen (haartransplantatie) en niet medische behandelingen. Welke middelen tegen kaalheid werken het beste en welke minder?

Patiënt 4 maanden na haartransplantatie

Haartransplantatie ervaring Nick, deel 4

Een rustige maand dacht ik dat het zou worden, dat is slechts deels gelukt. Een vervelende dak lekkage met flinke schade in de woonkamer gooide roet in het eten maar dat is gelukkig opgelost.

Patiënt 2 maanden na haartransplantatie

Haartransplantatie ervaring Nick, deel 3

Volg de beleving van een haartransplantatie patient van week tot week. Met foto's van boven, voor en achteraanzicht; het donorgebied. Deze week deel 3 van Nick, een extra lange blog.

haartransplantatie nick deel 2

Haartransplantatie Nick, deel 2

Week 3 (vanaf dag 14) Het sporten mag weer en daar ben ik dan ook weer mee begonnen. In mijn geval is dat tafeltennissen en fitnessen. Uiteraard gewoon lekker blijven wandelen.

patient 10 dagen na haarimplantatie

Persoonlijke haartransplantatie ervaring van Nick - deel 1

Iets meer dan 2 maanden geleden heeft Nick een Fue behandeling van 1500 grafts ondergaan gedurende 1 behandel dag. Er werd gekozen om de haarlijn en inhammen te verdichten. Bekijk het persoonlijke verhaal en de foto's voor en na zijn haar implantatie.

Haartransplantatie Jeffrey Lake

De haartransplantatie van Jeffrey Lake

Bekende Nederlanders zoals de zanger Jeffrey Lake komen ook naar onze kliniek voor hun haaruitval. Met name wanneer je vaak publiekelijk optreedt of op tv te zien bent wil je er uiteraard top uitzien. Jeffrey liet bij ons zijn inhammen en haarlijn implanteren met de FUE methode.

Haartransplantatie-Michael-van-der-Plas

Opnieuw haartransplantatie voor Michael van der Plas

Michael van der Plas, bekende realister, zanger en entertainer kiest wederom voor een haarimplantatie. Michael gaat dit keer voor kwaliteit en een natuurlijk resultaat. Lees er meer over.

100 jaar mannen kapsels

100-jaar-westerse-mannen-kapsels-vintage-tot-hipsterknotje

Het is weer Movember en om deze actie te eren tonen wij je hoe mannenkapsels over de laatste 100 jaar zijn veranderd. In een super kort filmpje zien we alle haarstijlen van de afgelopen 100 jaar.