EBERSON HAARTRANSPLANTATIE

Dé specialist in haartransplantatie

Maak nu een afspraak

Blog en nieuws

Op deze pagina vindt u al het nieuws rondom onze haarkliniek in Heemstede en delen wij ervaringen van onze cliënten. Daarnaast kunt u eenvoudig dankzij onze blog haartransplantatie ontwikkelingen op de voet volgen.

Eberson hairclinic

Met een (niet) medische behandeling haaruitval en kaalheid tegengaan

Er bestaan tegenwoordig talrijke behandelmethoden om haaruitval en haarverlies te verminderen en om kaalheid te behandelen. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen medische en operatieve behandelingen (haartransplantatie) en niet medische behandelingen.

Eberson Hair Clinic nu ook op Instagram

Wil je veel meer foto ’s zien van onze behandelingen en kun je niet genoeg krijgen van de Eberson Hair Clinic? Volg ons dan ook op Instagram (ebersonhairclinic) om niets te missen!

Volle bos haar na behandeling haarkliniek Heemstede

De kliniek is van 3 – 7 oktober 2017 afwezig

Kliniek is volgende week beperkt bereikbaar vanwege jaarlijks bezoek congres van de ISHRS ( International Society of Hair Restoration Surgery ).

Patiënt 4 maanden na haartransplantatie

Haartransplantatie ervaring Nick, deel 4

Een rustige maand dacht ik dat het zou worden, dat is slechts deels gelukt. Een vervelende dak lekkage met flinke schade in de woonkamer gooide roet in het eten maar dat is gelukkig opgelost.

Patiënt 2 maanden na haartransplantatie

Haartransplantatie ervaring Nick, deel 3

Volg de beleving van een haartransplantatie patient van week tot week. Met foto's van boven, voor en achteraanzicht; het donorgebied. Deze week deel 3 van Nick, een extra lange blog.

haartransplantatie nick deel 2

Haartransplantatie Nick, deel 2

Week 3 (vanaf dag 14) Het sporten mag weer en daar ben ik dan ook weer mee begonnen. In mijn geval is dat tafeltennissen en fitnessen. Uiteraard gewoon lekker blijven wandelen.

patient 10 dagen na haarimplantatie

Persoonlijke haartransplantatie ervaring van Nick - deel 1

Iets meer dan 2 maanden geleden heeft Nick een iFue behandeling van 1500 grafts ondergaan gedurende 1 behandel dag. Er werd gekozen om eerst de haarlijn en inhammen te verdichten en later erop volgende een tweede behandeling te doen ter opvulling van het midden gedeelte en de kruin.