EBERSON HAARTRANSPLANTATIE

Dé Specialist in Haartransplantatie.

Maak nu een afspraak

FUE haartransplantatie

  FUE haartransplantatie voor een natuurlijk resultaat zonder zichtbare littekens

  Kaalheid is een fenomeen dat al duizenden jaren bij de mens hoort. Helaas is kaalheid zelfs vandaag de dag nog een bron van ellende en ergernis voor miljoenen mannen en vrouwen. Wie jaren een mooie, volle haardos heeft gehad, moet met lede ogen toezien hoe haar na haar verdwijnt. In tegenstelling tot vroeger is er tegenwoordig wel degelijk wat aan te doen. Met de FUE haartransplantatie techniek hebben wij al veel mensen geholpen. FUE haar transplantatie staat voor Follicular Unit Extraction. Maar wat is een FUE haar transplantatie precies en hoe werkt deze FUE haar implantatie techniek?

  Hoe werkt de FUE haartransplantatie methode?

  Bij de FUE haartransplantatie methode worden de haarwortels, oftewel grafts, met een holle naald één voor één uit de achterkant van het hoofd of uit de zijkanten van het hoofd gehaald. Deze worden vervolgens teruggeplaatst in het te behandelen kale gebied. Bij de FUE haar transplantatie worden de haarwortels één voor één geoogst uit de haarkrans. Dankzij deze haartransplantatie methode blijft er geen duidelijk zichtbaar litteken achter, in tegenstelling tot de FUT methode. U kunt uw kapsel kort houden en zelfs later millimeteren.

  Visualisatie van de FUE haartransplantatie methode


  Hoe lang duurt een FUE Haartransplantatie?

  Gemiddeld duurt een  FUE haartransplantatie behandeling tussen de 6 en 8 uur. Voor grotere behandelingen zijn er soms twee dagen nodig. Dit is afhankelijk van het benodigde aantal grafts dat men moet transplanteren en de complexiteit van de ingreep.      


  Samenvatting voor - en nadelen FUE haartransplantatie


  Voordelen

  • Er blijft geen zichtbaar litteken in het donorgebied achter in tegenstelling tot de klassieke FUT haartransplantatie.
  • Herstel en herintreden dagelijks leven verloopt vlot (7-10 dagen).

  Nadelen FUE haartransplantatie behandeling

  • Donorgebied achterop als het ontvangstgebied worden meestal volledig geschoren.
  • Beperkte hoeveelheid grafts kunnen worden geoogst. Vaak maximaal 2000 - 3000 grafts per FUE behandeling.
  • Overmatig oogsten lijdt tot lokale of gehele uitdunning van het geoogste donorgebied.
  • Meestal niet geschikt voor zeer jonge kalende mannen omdat het kaalheid meestal voorzet en de geoogste stroken achterop zichtbaar worden op lange termijn.

     

  FUE haartransplantatie ervaringen

  Tegenwoordig vind je talrijke FUE haartransplantatie ervaringen zowel op commerciële vergelijkingssites als minder commerciële forums. Over het algemeen zijn deze transplantatie ervaringen en reviews positief zeker indien er goede resultaten zijn geboekt en aan de verwachtingen werd voldaan.

  U vind op diverse forums en online talrijke reviews over de Eberson Hair Clinic.


  Meer FUE haartransplantatie ervaringen


  FUE haartransplantatie kosten en prijzen

  FUE haartransplantatie kosten en prijzen verschillen per behandeling en zijn
  vooral afhankelijk van het aantal grafts die er moeten worden geïmplanteerd.
  Hoe meer haren of grafts er getransplanteerd moeten worden, des te hoger de kostprijs van de behandeling. Onze haarkliniek hanteert een aantrekkelijk tarief voor haartransplantaties op zeer hoog niveau.


  FUE haartransplantatie kosten


  FUE voor-en-na-foto’s

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden, daarom hebben wij een aantal voor-en-na-foto’s van FUE haartransplantaties uitgelicht.


  Bekijk hier voor-en-na foto's van FUE haartransplantaties 


  Veel gestelde vragen over FUE haartransplantatie

  Heeft u meer info nodig voor wat betreft de mogelijkheden voor een FUE haartransplantatie ? We geven u graag advies hierover tijdens een gratis consult. Op deze manier krijgt u een helder beeld en kunt u eventuele vragen aan één van onze experts voorleggen.  Vraag direct een gratis consult aan

  Wat zijn de voordelen van de FUE techniek?

  Het grootste voordeel van de haartransplantatie met de FUE techniek is er geen zichtbare littekens achterblijven. Dit in tegenstelling tot de FUT methode, waarbij wel een groot litteken blijvend zichtbaar is. De FUE haartransplantatie techniek heeft ook een snellere genezing dan bij de FUT techniek. Dankzij deze minder invasieve methode geneest u voorspoedig van het haartransplantatie proces. Overigens kan de behandelgrootte van de FUE methode aangepast worden aan de wens van de cliënt. De haartransplantatie FUE ervaringen van onze cliënten zijn heel positief. Esthetisch gezien biedt de techniek de beste haartransplantatie resultaten. Niet enkel doordat het haar erna voller uitziet, maar doordat het donorgebied niet zo zwaar wordt beschadigd door de behandeling.

  Wat bepaalt het eindresultaat van een succesvolle FUE haartransplantatie? Ervaring, kunde en specialisatie spelen een belangrijke rol.

  Binnen de FUE haartransplantatie zijn er vele factoren belangrijk om tot een goede behandeling te komen. De belangrijkste bepalende factoren zijn ervaring van zowel de haartransplantatie arts als het gehele medisch ondersteunende team. Naast ervaring, passie en kunde bepalen ook de grootte van de naald en de kwaliteit van de chirurgische instrumenten een groot deel de behandelresultaat.

  In onze kliniek gebruiken wij niet een bepaald merktype naald/boortje of een grootte. We gebruiken de beste instrumenten van over de gehele wereld en passen wij onze instrumentaria aan elk gewenst haartype en haarstructuur aan.

  De nadelen van FUE haartransplantatie techniek

  Naast de voordelen heeft de FUE haartransplantatie techniek ook enkele nadelen. De nadelen wegen echter niet op tegen de voordelen. Het haartransplantatie proces met de FUE techniek is arbeidsintensiever dan de FUT haartransplantatie, waardoor de kosten dan ook hoger zijn. Voor de FUT methode geldt echter wel dat de behandeling een blijvend rechtlijnig litteken op het achterhoofd achterlaat. Bij de FUE methode moet men meestal wel het gehele hoofd kort scheren om een voldoende aantal haarfollikels te kunnen oogsten.

  " Voor een grote behandeling met de FUE haartransplantatie wordt bij mannen meestal het gehele hoofd geschoren. "

  Bij klanten die absoluut niet geschoren willen of kunnen worden, bieden wij als een van de weinigen in Nederland een FUE haartransplantatie zonder scheren aan. Deze volledig ongeschoren Fue methode staat in Amerika beter bekend als Unshaven FUE (U-FUE) of "Celebrity Hair Transplant". Benieuwd of deze ongeschoren techniek eveneens voor u geschikt is lees dan meer hierover of neem gerust contact met ons op.

  Hoofd volledig kaal scheren bij een FUE haartransplantatie

  Hoe verloopt de FUE haartransplantatie nazorg?

  De nazorg is een belangrijk onderdeel van het haartransplantatie proces. Na elke FUE behandeling is het belangrijk om zo voorzichtig mogelijk om te gaan met het implantatie gebied. De eerste week na de FUE behandeling mag u het haar niet wassen met uw eigen shampoo en mag u ook geen gel of haarlak gebruiken. Wij raden het af om zware lichamelijke inspanningen te leveren gedurende de eerste herstelperiode na de FUE behandeling. Direct na afloop van de behandeling informeert Eberson Hair Clinic over de FUE transplantatie nazorg. Houd er rekening mee dat de nieuwe haren kunnen uitvallen na de FUE behandeling. De haren groeien na enkele maanden weer aan. Na ongeveer een jaar is het eindresultaat van deze haartransplantatie pas volledig zichtbaar. FUE haartransplantatie nazorg speelt daar een belangrijke rol in.

  Ben ik geschikt voor een FUE haartransplantatie?

  Een veel gestelde en belangrijke vraag die wij dagelijks ontvangen van onze klanten. Helaas is niet iedereen geschikt voor een haartransplantatie of FUE behandeling. Alleen als de haarkrans van goede kwaliteit is, is een haartransplantatie mogelijk. Daarnaast speelt de oorzaak en voortzetting van uw haaruitval een belangrijke rol; het verwachtingspatroon en de grootte van het kale ontvangstgebied een grote rol bij een haartransplantatie. Wilt u weten of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling?

  Vraag een vrijblijvend consult aan