EBERSON HAARTRANSPLANTATIE

Dé Specialist in Haartransplantatie.

Maak nu een afspraak

FUE haartransplantatie voor een natuurlijk resultaat zonder zichtbare littekens

Kaalheid is een fenomeen dat al duizenden jaren bij de mens hoort. Helaas is kaalheid zelfs vandaag de dag nog een bron van ellende en ergernis voor miljoenen mannen en vrouwen. Wie jaren een mooie, volle haardos heeft gehad, moet met lede ogen toezien hoe haar na haar verdwijnt. In tegenstelling tot vroeger is er tegenwoordig wel degelijk wat aan te doen. Met de FUE haartransplantatie techniek hebben wij al veel mensen geholpen. FUE haar transplantatie staat voor Follicular Unit Extraction. Maar wat is een haartransplantatie FUE precies en hoe werkt deze FUE techniek?

Vraag een gratis consult aan

FUE haartransplantatie: hoe werkt de FUE methode?

Bij de FUE haartransplantatie methode worden de haarwortels, oftewel grafts, met een holle naald één voor één uit de achterkant van het hoofd of uit de zijkanten van het hoofd gehaald. Deze worden vervolgens teruggeplaatst in het te behandelen kale gebied. Bij de FUE methode worden de haarwortels één voor één geoogst uit de haarkrans. Dankzij deze haartransplantatie methode blijft er geen duidelijk zichtbaar litteken achter, in tegenstelling tot de FUT methode. U kunt uw kapsel kort houden en zelfs later millimeteren.

Visualisatie van de FUE haartransplantatie methode

                                                     

Voor-en-na-foto’s

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, daarom hebben wij een aantal voor-en-na-foto’s van FUE haartransplantaties uitgelicht.

Bekijk hier onze voor-en-na foto's van Fue Haartransplantaties

Wat zijn de voordelen van de FUE techniek?

Het grootste voordeel van de haartransplantatie met de FUE techniek is er geen zichtbare littekens achterblijven. Dit in tegenstelling tot de FUT methode, waarbij wel een groot litteken blijvend zichtbaar is. De FUE haartransplantatie techniek heeft ook een snellere genezing dan bij de FUT techniek. Dankzij deze minder invasieve methode geneest u voorspoedig van het haartransplantatie proces. Overigens kan de behandelgrootte van de FUE methode aangepast worden aan de wens van de cliënt. De haartransplantatie FUE ervaringen van onze cliënten zijn heel positief. Esthetisch gezien biedt de techniek de beste haartransplantatie resultaten. Niet enkel doordat het haar erna voller uitziet, maar doordat het donorgebied niet zo zwaar wordt beschadigd door de behandeling.

Wat bepaalt het eindresultaat van een succesvolle fue haartransplantatie? Ervaring en specialisatie spelen een belangrijke rol.

Binnen de FUE haartransplantatie zijn er vele factoren belangrijk om tot een goede behandeling te komen. De belangrijkste bepalende factoren zijn ervaring van zowel de haartransplantatie arts als het gehele medisch ondersteunende team. Naast ervaring, passie en kunde bepalen ook de grootte van de naald en de kwaliteit van de chirurgische instrumenten een groot deel de behandelresultaat.

In onze kliniek gebruiken wij niet een merktype naald/boortje of een grootte. We gebruiken de beste instrumenten van over de gehele wereld en passen wij onze instrumentaria aan elk gewenst haartype en haarstructuur aan.

Vraag een vrijblijvend consult aan

De nadelen van FUE haartransplantatie techniek

Naast de voordelen heeft de FUE haartransplantatie techniek ook enkele nadelen. De nadelen wegen echter niet op tegen de voordelen. Het haartransplantatie proces met de FUE techniek is arbeidsintensiever dan de FUT haartransplantatie, waardoor de kosten dan ook hoger zijn. Voor de FUT methode geldt echter wel dat de behandeling een blijvend rechtlijnig litteken op het achterhoofd achterlaat. Bij de FUE methode moet men meestal wel het gehele hoofd kort scheren om een voldoende aantal haarfollikels te kunnen oogsten.

" Voor een grote behandeling met de FUE haartransplantatie wordt bij mannen meestal het gehele hoofd geschoren. "

Bij klanten die absoluut niet geschoren willen of kunnen worden, bieden wij als een van de weinigen in Nederland een FUE haartransplantatie zonder scheren aan. Deze volledig ongeschoren Fue methode staat in Amerika beter bekend als Unshaven FUE (U-FUE) of "Celebrity Hair Transplant". Benieuwd of deze ongeschoren techniek eveneens voor u geschikt is lees dan meer hierover of neem gerust contact met ons op.

Hoofd volledig kaal scheren bij een FUE haartransplantatie

Hoe verloopt de FUE haartransplantatie nazorg?

De nazorg is een belangrijk onderdeel van het haartransplantatie proces. Na elke FUE behandeling is het belangrijk om zo voorzichtig mogelijk om te gaan met het implantatie gebied. De eerste week na de FUE behandeling mag u het haar niet wassen met uw eigen shampoo en mag u ook geen gel of haarlak gebruiken. Wij raden het af om zware lichamelijke inspanningen te leveren gedurende de eerste herstelperiode na de FUE behandeling. Direct na afloop van de behandeling informeert Eberson Hair Clinic over de FUE transplantatie nazorg. Houd er rekening mee dat de nieuwe haren kunnen uitvallen na de FUE behandeling. De haren groeien na enkele maanden weer aan. Na ongeveer een jaar is het eindresultaat van deze haartransplantatie pas volledig zichtbaar. FUE haartransplantatie nazorg speelt daar een belangrijke rol in.

Ben ik geschikt voor een FUE haartransplantatie?

Een veel gestelde en belangrijke vraag die wij dagelijks ontvangen van onze klanten. Helaas is niet iedereen geschikt voor een haartransplantatie of FUE behandeling. Alleen als de haarkrans van goede kwaliteit is, is een haartransplantatie mogelijk. Daarnaast speelt de oorzaak en voortzetting van uw haaruitval een belangrijke rol; het verwachtingspatroon en de grootte van het kale ontvangstgebied een grote rol bij een haartransplantatie. Wilt u weten of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling?

Vraag een vrijblijvend consult aan