Haartransplantatie-Michael-van-der-Plas

Haartransplantatie voor Michael van der Plas

 

haartransplantatie-Michael-van-der-Plas

Michael van der Plas is een bekende Nederlandse entertainer en TV personality. 


 Michael en Jeffrey maakten er een leuke humorrijke behandeldag van in onze kliniek.

  

Als je een FUE haartransplantatie doet en je bent beroemd of niet, dan moet je daar óf heel open over zijn net als Michael van der Plas, óf een tijdje met een pet of muts thuis rondlopen. Je zet vervolgens je werk op pauze en vertrekt twee tot drie weken ver weg op vakantie in het buitenland. Vervolgens ga je wachten tot die inhammen of kruin begroeid zijn en dan ineens met een volle bos retour naar huis.

Het is allebei een optie, maar Michael koos voor de eerste. 

Michael heeft op aanraden van zanger Jeffrey Lake wederom gekozen voor een FUE haartransplantatie in onze kliniek. Jeffrey was erg te spreken over zijn behandeling, het vlotte herstel en het zeer natuurlijke resultaat.

De korte hersteltijd en een niet direct zichtbare litteken, wat je wel vaker ziet na een FUT transplantatie, zijn belangrijke redenen waarom veel mensen tegenwoordig voor deze FUE transplantatie methode kiezen.

   

Michael van der Plas heeft er veel voor over    

Het is niet de eerste keer dat Michael iets aan zijn terugtrekkende haarlijn en inhammen iets heeft laten doen. Reeds eerder heeft hij elders al een haarimplantatie en een Micro Haarpigmentatie in Nederland laten doen. In onze kliniek heeft hij zijn haarlijn en inhammen laten verdichten. Tot nu toe is hij zeer te spreken over de service en de kwaliteit van zijn behandeling. Over 6 maanden verwachten wij al een mooi zichtbaar resultaat.

  

Haarimplantaties niet alleen voor BN ’ers beschikbaar

Beginnende of gevorderde kaalheid is voor een BN 'er niet erger dan voor een minder bekende lotgenoot. Kaalheid kan ook diep ingrijpen ook als je niet elke dag met je gezicht op instagram, YouTube of tv bent, hetzij als, acteur, voetballer of zakenman. Wel zijn er diverse redenen voor BN 'ers zoals Gerard Joling; Arie Boomsma: Tim Hofman en zijn broer Rijk Hofman alsook voetballer Davy Klaassen om net iets eerder dan anderen die haarimplantatie te overwegen.

 

Onzichtbare haarimplantatie

Voor de BN ’er of persoon die zijn haarimplantatie niet aan de grote klok wil hangen óf liever zijn haar langer heeft en dat liever niet kort laat scheren, is tegenwoordig een haartransplantatie zonder scheren een aantrekkelijke optie. Bij deze variatie van de FUE methode wordt het kapsel lang gelaten en alleen het strookje haar op het achterhoofd geschoren. Daardoor is het vrijwel onzichtbaar dat iemand een behandeling heeft ondergaan.

 

 

Wil jij ook meer weten over haartransplantaties lees je dan eerst goed in over wat mogelijk is en laat je door ons adviseren of je ook daadwerkelijk een geschikte kandidaat bent voor een FUE behandeling. 

Vraag een vrijblijvend consult aan

Terug naar overzicht