Haartransplantatie Jeffrey Lake

De haartransplantatie van Jeffrey Lake

Een haartransplantatie heden ten dage is al lang geen taboe meer. Vele bekende Nederlanders net als Jeffrey Lake ondergaan steeds vaker een behandeling in onze kliniek. Zeker wanneer je vaak publiekelijk optreed is uiterlijk natuurlijk erg belangrijk.

Jeffrey is momenteel met name bekend als zanger maar hij is ook model en acteur. Zo speelde hij diverse gastrollen bij GTST en Onderweg naar morgen. Circa 7 maanden geleden heeft hij bij ons zijn haartransplantatie ondergaan waarbij we de haarlijn en inhammen hebben verdicht. Zijn resultaat werd al snel zichtbaar na 3 maanden en is nu al fenomenaal 7 maanden later. Wij verwachten nog enige verbetering de komende maanden wat betreft haardikte en structuur.

Jeffrey: " Ik ben superblij met mijn behandeling ".

Jeffrey volledig open over zijn behandeling

Jeffrey heeft er geen moeite mee om zijn behandeling met ons allen te delen op zijn instagram account @jeffreylake. Hij begon zichzelf steeds vaker te storen aan zijn dunner wordende haarlijn en de diepe inhammen aan de voorkant. Bij de Eberson Hair Clinic waarderen wij deze openheid en positieve houding. Hiervoor hoef je je niet meer te schamen. Kaal zijn kan mooi zijn maar een mooie haarlijn is dat ook. Meer dan twee derde van alle mannen krijgt vroeg of laat te maken met een vorm van kaalheid. Gelukkig, ook voor Jeffrey, is een haartransplantatie gewoon mogelijk.

Voor Jeffrey 's haartransplantatie

haartransplantatie Jeffrey Lake bij Eberson Hairclinic

Jeffrey 7 maanden na zijn haartransplantatie


En video resultaat haartransplantatie 7 maanden

> En hier een kort filmpje van Jeffrey's tussentijds resultaat na 7 maanden.


Vraag een vrijblijvend consult aan
 

Terug naar overzicht