De Eberson Haarkliniek - reeds 22 jaar een vertrouwd adres in Nederland voor haartransplantaties

Onze haarkliniek heeft al ruim al 22 jaar expertise en ervaring in haaruitval en haartransplantaties en behoort tot de beste haarkliniek in Nederland. De kliniek is volledig gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie. Wij begrijpen dat de drempel hoog kan zijn voor het ondergaan van een haartransplantatie. Naast het leveren van natuurlijke resultaten van hoogwaardige kwaliteit, hechten wij in onze kliniek veel waarde aan persoonlijke aandacht. De Eberson Hair Clinic® beschikt over een zeer ervaren team. We leveren het best haalbare transplantatie resultaat en de meest optimale zorg voor u.

Vraag een vrijblijvend consult aan

Haarkliniek Eberson Heemstede
Haarchirurg dr Eberson

Haarkliniek opgericht door haarchirurg Eberson

Dokter Eberson is een gerenommeerde Nederlandse haartransplantatie arts ( BIG 99060872101) die reeds jaren zijn vak met passie en kunde uitoefent. Na zijn artsenopleiding aan de Radboud Universiteit Nijmegen is hij meerdere jaren actief werkzaam geweest in de cosmetische dermatologie en plastische chirurgie. Eberson heeft voor talrijke Privé klinieken en haartransplantatie klinieken in Nederland en het buitenland gewerkt. Reeds 16 jaar lang is dokter Eberson fulltime werkzaam als haarchirurg zowel in Nederland als internationaal en is een van de meest ervaren haartransplantatie artsen in Nederland. In 2012 gestart met een eigen haarkliniek in Amsterdam Oud Zuid en in 2018 wegens uitbreiding verhuisd naar een grotere locatie in Heemstede.

Dr Eberson is ook al sinds 2009 lid van de ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery ).

Nieuwste haartransplantatie technieken

Haarkliniek Eberson Hair Clinic staat bekend altijd te investeren in de nieuwste haartransplantatie technieken en apparatuur. Haarchirurg Eberson volgt meerdere keren per jaar congressen, workshops en collega’s in binnen -en buitenland om het vak op peil te houden. Zijn primaire basis opleiding heeft Eberson gevolgd in Nederland, Zweden en de Verenigde Staten. De toepassing van deze nieuwste innovaties zorgt voor de beste resultaten.

Wettelijk BIG gerigistreerd

Haarkliniek nabij Amsterdam

Haarkliniek Eberson Hair Clinic® is gevestigd in Heemstede, nabij Amsterdam, Aerdenhout, Haarlem en Schiphol. Dankzij deze ligging in Nederland is de haarkliniek eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk op ov9292.

Ook is er zowel op eigen privé terrein als op directe loopafstand van de haarkliniek gratis parkeergelegenheid beschikbaar.


Eberson Haarkliniek keurmerken & lidmaatschappen

De Eberson Hair Clinic is al sinds 2009 lid van de Internationational Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS)
De ISHRS is het toonaangevende keurmerk op het gebied van haartransplantatie en aanverwante behandelingen. De ISHRS heeft meer dan 1100 leden in zeventig landen. De ISHRS geeft ook onderwijs aan (haartransplantatie) artsen om de meest recente informatie over haarverlies te delen.


ISHRS-lidmaatschap dr. Eberson