Over de schrijver: Eberson Hair Clinic

Het verschil tussen een gewone haartransplantatie en een succesvolle haartransplantatie is dat de laatste iemands leven totaal kan veranderen in positieve zin. De Eberson Hair Clinic streeft er na om eenieder de meest natuurlijk ogende haartransplantatie te kunnen bieden die mogelijk is. Het behalen van een optimaal resultaat is niet alleen een kwestie van het uitvoeren van routine-matige behandelingen maar ook een kwestie van artistiek vakmanschap. Geen mens is hetzelfde en daarom ontvangt iedere cliënt een persoonlijke benadering en behandeling. Kortom wij bieden persoonlijk maatwerk.

Eberson Hair Clinic nu ook op Instagram

Wil je veel meer foto ’s zien van onze behandelingen en kun je niet genoeg krijgen van de Eberson Hair Clinic? Volg ons dan ook op Instagram (ebersonhairclinic) om niets te missen!

Volle bos haar na behandeling haarkliniek Heemstede

De kliniek is van 3 – 7 oktober 2017 afwezig

Kliniek is volgende week beperkt bereikbaar vanwege jaarlijks bezoek congres van de ISHRS ( International Society of Hair Restoration Surgery ).

Patiënt 4 maanden na haartransplantatie

Haartransplantatie ervaring Nick, deel 4

Een rustige maand dacht ik dat het zou worden, dat is slechts deels gelukt. Een vervelende dak lekkage met flinke schade in de woonkamer gooide roet in het eten maar dat is gelukkig opgelost.

Eberson hairclinic

Met een (niet) medische behandeling haaruitval en kaalheid tegengaan

Er bestaan tegenwoordig talrijke behandelmethoden om haaruitval en haarverlies te verminderen en om kaalheid te behandelen. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen medische en operatieve behandelingen (haartransplantatie) en niet medische behandelingen.

haartransplantatie nick deel 2

Haartransplantatie Nick, deel 2

Week 3 (vanaf dag 14) Het sporten mag weer en daar ben ik dan ook weer mee begonnen. In mijn geval is dat tafeltennissen en fitnessen. Uiteraard gewoon lekker blijven wandelen.