Haarimplantatie


Met een haarimplantatie behandelt u blijvend uw haaruitval

Door een haarimplantatie verplaatsen wij met een kleine holle naald gezonde haarwortels (grafts) vanuit het goed behaarde achterhoofd naar kale plekken waar weinig of geen haargroei meer aanwezig is. Met behulp van haar implantaten kunnen we zowel mannen als vrouwen behandelen die last hebben van haaruitval of erfelijke kaalheid (ook wel alopecia androgenetica genoemd). Het resultaat van een haar implantatie is dus blijvend en natuurlijk.

Uw haar is een van de eerste uiterlijke kenmerken die u waarneemt wanneer u in de spiegel kijkt. Ook anderen valt dit op wanneer zij u ontmoeten.  Niet elke man of vrouw is van nature gezegend met een perfecte haarbos. Zo zijn er vrouwen die geboren worden met een aangeboren hoge haargrens. Maar ook bij mannen is er – naarmate ze ouder worden – sprake van een terugtrekkende haargrens of inhammen. Beschouwt u dit als storend, dan kunt u uw haren laten implanteren bij Eberson Hair Clinic.


Uw haarimplantatie bij Eberson Hair Clinic betekent kiezen voor geavanceerde behandel methodes en deskundigheid

Heeft u last van terugtrekkende inhammen of een kalende kruin? Bij ons kunt u terecht voor diverse haarimplantaties. Al onze haartransplantaties worden uitgevoerd volgens de meest moderne behandelmethodes: de FUE-haarimplantatie methode. In de praktijk betekent dit dat u bij ons kiest voor een veilige implantatie met een optimaal resultaat en een cliëntvriendelijke methode. Dus wanneer u uw haaruitval als man of vrouw wilt laten behandelen, bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast biedt onze kliniek u deskundig advies, iets wat bij een haar implantatie van groot belang is. Te vaak kiezen cliënten voor te grote behandelsessies en verkeerd geplaatste rechte haarlijnen Een te lage of rechte haarlijn kan bij een volwassen man of vrouw zeer onnatuurlijk overkomen. Zo kan een conservatief geplaatste haarlijn bovendien gemakkelijker verlaagd worden dan andersom. En daarom geldt bij haar implanteren dat professioneel advies onontbeerlijk is!

Bekijk hier onze haarimplantatie resultaten


Veelgestelde vragen over haarimplantatie

Ben ik een geschikte kandidaat voor een haarimplantatie?

Geschikte kandidaten voor een haarimplantatie zijn meestal volwassen mannen (25 jaar of ouder) die over voldoende donorhaar op hun achterhoofd en zijkanten beschikken. Verder dienen zij geen extreem actief haarverlies te hebben door andere aandoeningen of medicijngebruik.

Welke haarimplantatie techniek wordt gebruikt om kaalheid te behandelen?

Bij elke haar implantatie, hanteren we de meest klantvriendelijke FUE techniek hetzij met de geschoren of ongeschoren FUE haartransplantatie. Het hoofdhaar wordt bij mannen meestal volledig geschoren maar kan desgewenst bij een kleine behandeling net als bij vrouwen in kleine stroken achterop geschoren worden. Dankzij deze vrouwvriendelijke haartransplantatie methode ook wel de haarsparende  haarimplantatie methode genoemd is het voor de buitenwereld niet te zien dat u een behandeling heeft ondergaan.


Wat kost een haarimplantatie?

Haren laten implanteren is een arbeidsintensieve medische behandeling. De exacte kosten van een haarimplantatie zijn afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld de wensen van de klant, de actuele conditie en structuur van het haar, het aantal te transplanteren haren en de specifieke behandeltechniek die wordt toegepast. Haar implantatie kosten of tarieven kunnen naargelang complexiteit en behandelgrootte variëren.

Bekijk hier onze prijzen voor een haarimplantatie?


Benieuwd wat een haarimplantatie voor u kan betekenen?

Vraag een vrijblijvend consult aan

Wilt u uw haar implanteren? Kies voor de deskundigheid van Eberson Hair Clinic

Wanneer u een haar implantatie overweegt, is het belangrijk dat u kiest voor een gespecialiseerde haarkliniek met veel ervaring. Wij voeren met veel succes al geruime tijd haar implantaties uit. Laat u overtuigen van onze deskundigheid. En vraag via het contactformulier of telefonisch (023 574 95 46) een vrijblijvend consult aan.Vraag een vrijblijvend consult aanBovenaanzicht teruggetrokken haargrens man
Bovenaanzicht resultaat haartransplantatie man na 9 maanden

Verlaging haarlijn en het haartransplantatie resultaat na 9 maanden

Aantal grafts:

850 grafts in 1 behandeling. Doel was het verlagen en opvullen van de haarlijn en inhammen met de Fue techniek.