Haartransplantatie Ede

Haartransplantatie in Ede, Veenendaal, Bennekom, Lunteren en omstreken.

FUE haartransplantatie Ede

De ervaren haartransplantatie specialisten van de Eberson Hair Clinic passen al jaren met succes de FUE techniek toe. In tegenstelling tot de oudere FUT haartransplantatie Ede, laat een FUE haarimplantatie nauwelijks zichtbare littekens achter. Deze FUE haartransplantatie wordt in onze kliniek nabij Ede altijd onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De meeste klanten ervaren geen pijn tijdens de operatie. Na deze lokale verdoving gaan de haartransplantatie specialisten aan de slag en worden de haarzakjes een voor een geoogst.

Dit oogsten wordt gedaan met een dunne holle naald met een doorsnee van 0,6 tot 0,8mm. Dankzij de moderne FUE techniek is er geen chirurgische incisie nodig, hoeft de arts niet te hechten en houdt u geen ontsierend litteken over aan de haartransplantatie in onze kliniek nabij Ede. Ieder haartje wordt afzonderlijk gecontroleerd onder de microscoop en voorbereidt op de transplantatie. Het transplantatie gebied wordt daarna ook plaatselijk verdoofd. Op de kale plekken maakt de behandelend arts minuscule gaatjes in uw hoofdhuid, hier worden de geoogste haarzakjes in geplaatst. Het terugplaatsen gebeurt met uiterste precisie omdat de groeirichting medebepalend is voor het natuurlijke resultaat. De haarzakjes groeien binnen enkele dagen vast in de huid.

Meer weten over uw mogelijkheden?

Wilt u meer weten over een haartransplantatie in onze kliniek nabij Ede. De gespecialiseerde haartransplantatie arts van de Eberson Hair Clinic maakt graag vrijblijvend kennis met u tijdens een adviesgesprek.

Vraag nu een vrijblijvend consult aan

Bovenaanzicht teruggetrokken haargrens man
Bovenaanzicht resultaat haartransplantatie man na 9 maanden

Verlaging haarlijn en het haartransplantatie resultaat na 9 maanden

Aantal grafts:

850 grafts in 1 behandeling. Doel was het verlagen en opvullen van de haarlijn en inhammen met de Fue techniek.