Haartransplantatie modellen gezocht voor haarkliniek

"Gezocht: trotse haartransplantatie modellen die hun haarverhaal en resultaten willen delen! Durf jij het aan?"

Wilt u graag een volle bos met gezond en glanzend haar? Heeft u last van haarverlies en zoekt u een oplossing die écht werkt? Dan bent u bij Eberson Hair Clinic aan het juiste adres!

Wij zijn regelmatig op zoek naar mannelijke modellen voor haartransplantatie behandelingen. Deze worden enkel gebruikt voor onze website en Social media kanalen. Het dient niet ter  opleiding of dergelijke tenzij wij dit aangeven. U wordt behandeld door het vaste ervaren medisch team.

Bent u bereid om uw haartransplantatie ervaring en foto' s met ons te delen en anderen te helpen? Bij Eberson Hair Clinic bieden wij u de kans om uw haar terug te krijgen en tegelijkertijd anderen te helpen die dezelfde uitdaging doormaken. 

Onze ervaren team van haartransplantatie specialisten gebruikt alleen de meest geavanceerde technieken en materialen om uw haar terug te brengen naar zijn natuurlijke staat. Wij begrijpen dat uw haar een belangrijk aspect is van uw uiterlijk, en daarom streven wij ernaar om uw haaruitval te behandelen op een manier die veilig en effectief is.

Als u geïnteresseerd bent om haartransplantatie model te worden tegen een gereduceerd tarief, neem dan gerust contact op met Eberson Hair Clinic. Wij kijken uit naar uw komst!Stuur uw aanvraag met duidelijke foto 's naar ons via het contactformulier of rechtstreeks naar info@ebersonhairclinic.nl

Terug naar overzicht