Haartransplantatie Amsterdam

Voor veel mensen in Amsterdam en omstreken is kaalheid een vervelende kwaal die onherroepelijk het imago aantast. Het verloren haar komt immers niet meer terug; elke dag ziet u met lede ogen aan hoe de haarlijn verder naar achteren trekt. Gelukkig is er tegenwoordig wel degelijk wat aan kaalheid te doen, en met goede resultaten: haartransplantatie Heemstede bij de Eberson Clinic is een uitstekende remedie tegen kaalheid.

Neem contact op voor een haartransplantatie nabij Amsterdam!

Haartransplantatie Amsterdam – hypermodern en effectief

Haartransplantatie Amsterdam, maar ook in andere omstreken, maakt gebruikt van hypermoderne technieken om het haar te transplanteren. Zo werkt Eberson Hair Clinic met de zogeheten FUE-haartransplantatie techniek. Daarbij wordt het haar uit het donorgebied verwijderd en naar de hoofdhuid getransplanteerd. Normaal gesproken wordt dat in reepjes gedaan, waardoor er een litteken ontstaat. Bij de FUE -techniek wordt dat in haar groepjes gedaan, waardoor duidelijk zichtbare littekens uitblijven.


Het behandelproces voor haartransplantaties Amsterdam

U kunt bij ons niet zomaar naar binnen lopen en een haartransplantatie ondergaan. Wij willen u eerst leren kennen omdat we zeker willen weten dat onze diensten beantwoorden aan uw wensen. Haartransplantatie is een ingewikkelde wetenschap en we kunnen helaas niet iedereen helpen. Zodra we weten wat we voor elkaar kunnen betekenen, begint de behandeling. Na de behandeling houden we nog een tijd contact en voeren we controles uit.


Haartransplantatie Amsterdam behandeling in Noord Holland

Eberson Hair Clinic voert Fue haartransplantaties uit in Heemstede nabij Amsterdam. Daardoor zijn we goed te bereiken per auto of openbaar vervoer. Dat is des te fijner voor u, want u hoeft niet stad en land af te reizen voor een haartransplantatie ver weg van Heemstede. Een ander voordeel van onze praktijk is dat geen van onze klanten ontevreden de deur uitloopt. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en dat weten onze klanten op prijs te stellen.Vragen over haartransplantatie Amsterdam

We kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over haartransplantatie Amsterdam. Schroom niet om contact met ons op te nemen zodat we u te woord kunnen staan. Dat doen we graag. Sommige mensen staan wat huiverig tegenover haartransplantatie, maar dat is nergens voor nodig.

Vraag een gratis consult aan