Hoe kiest u de beste haartransplantatie kliniek?

Hoe kiest u de beste haartransplantatie kliniek?

Een haartransplantatie doet u misschien maar eens in uw leven. Daarom is het niet eenvoudig om de juiste kliniek te vinden. Is een kliniek wel eerlijk in het advies? Beloven ze geen gouden bergen? Een tip: kijk naar de ervaringen van anderen. Bij de Eberson Hair Clinic delen we graag de ervaringen van onze klanten met u.

Laat u ook goed voorlichten over de behandelingen. Tot 20 jaar terug was de FUT-transplantatie standaard. Die levert goede resultaten op, maar heeft ook een nadeel: het litteken dat aan de achterkant van uw hoofd achterblijft. Dat is het gevolg van het wegsnijden van een reep huid uit het donorgebied. Daarom is de FUE-haartransplantatie nu gemeengoed. Dokter Eberson was een van de eersten die ermee is begonnen. Bij FUE worden haren een voor een per graft getransplanteerd. Zo’n graft is een haarwortel waaruit meerdere haren kunnen groeien; gemiddeld twee per graft.

Neem ook altijd een kijkje in de kliniek zelf. U krijgt er dan meer gevoel bij. In ons geval: u ziet dan met eigen ogen dat we een zeer goed verzorgde moderne kliniek zijn die met geavanceerde apparatuur werkt.

Meer informatie?