coronavirus nieuws

Beste klant,

Gezien de huidige situatie met het corona virus houden we de adviezen en de richtlijnen van de RIVM met betrekking tot het COVID-19 virus continu in de gaten.

De veiligheid en gezondheid van u als klant alsook onze medewerkers en bezoekers heeft momenteel de hoogste prioriteit. Afgelopen periode hebben wij verschillende extra hygi├źnemaatregelen genomen om u te blijven voorzien van verantwoordelijke zorg.


- Operaties uitgesteld tot en met 6 april aanstaande.

- Momenteel kunt u wel nog gewoon bij ons terecht voor uw reeds geplande consult  of  nacontrole.

Wij verzoeken u om geen handen te schudden en met niet meer dan twee personen op consult te komen. Er zijn voor u ook mogelijkheden om uw handen te wassen en te ontsmetten.

- Bent u momenteel niet in de gelegenheid om langs te komen bij ons aarzel dan niet om online uw eerste advies / consult in te winnen
 

- Wij beschikken over een zeer grote wachtruimte en ook meerdere spreekkamers. Er verblijven maximaal 3 personen tegelijkertijd in de wachtkamer of tijdens het consult, zodat iedereen minimaal een afstand van 1,5 meter tot elkaar kan houden.

Heeft u echter duidelijke klachten van neusverkoudheid, hoesten, spierpijn, koorts en/of recent opgetreden benauwdheid, dan verzoeken wij u om beter niet naar onze haarkliniek te komen. Om uw huidige afspraak te verzetten kunt U contact opnemen met ons op telefoonnummer 023-574 95 46 of rechtstreeks per email > info@ebersonhairclinic.nl

Hartelijk bedankt voor uw begrip en wensen u en uw naasten alle gezondheid toe.


Gratis en vrijblijvend consult nodig?Publiekelijk informatienummer:


De meest recente informatie over het coronavirus staat op de site van het RIVM en van de Rijksoverheid. Met vragen over het coronavirus kan iedereen ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800-1351.

Terug naar overzicht